Sport & Ontspanning

Golf

Club de Golf Don Cayo wordt beschouwd als een van de beste aan de Costa Blanca.
Deze golf bevindt zich op 5 km (10 min) van het appartement. De 3.078 meter, 9 holes en par 36 baan worden goed onderhouden.

Het clubhuis kijkt over de golfbaan heen. Een volledige dienstverlening wordt aangeboden zoals coachen, huur van materiaal enz.…

Yachting

Club Nautico de Altea, de helft van de ligplaatsen worden gereserveerd voor bezoekers, wat betekent dat de club een ontmoetingsplaats en bescherming geworden is voor bemanningen van diverse herkomst. Deze club heeft een ‘social club’ en een zwembad en is bekend geworden door het organiseren van evenementen, kampioenschappen en regatta’s. De Club Náutico de Altea heeft een officieel gekeurde zeilschool die het heel jaar door geopend is. Er worden inleidende cursussen als ook cursussen voor gevorderden aangeboden op verschillende types van zeilboten.

Het strand bij Marina Greenwich biedt een verscheidenheid aan sportmogelijkheden. Men kan er duiken, vissen, surfen, er is een zeilschool en er worden jachten verhuurd.

Schoonheid en spacentrum.

Hotel Melia Altea Hills Resort ***** beschikt over een verwarmd binnenbad, 3 buitenbaden als een lagune met een speciaal kindergedeelte, ligstoelen, parasols en bar bij zwembad ('s zomers geopend).

Tegen betaling kunnen gasten genieten van het bubbelbad, de sauna, het Turkse bad en van het schoonheid- en spacentrum met volledige behandelingen en fitness onder leiding van een gespecialiseerd team. Het hotel biedt ook verschillende sportactiviteiten als 5 paddle banen, 4 tennisbanen en een squashbaan.

Van de faciliteiten kan gebruik gemaakt worden door de gasten van Altea Hills.